lauantai 12. marraskuuta 2016

3 asiaa - blogihaaste

Tämän postauksen otsikon piti alun perin olla joko "maailman tylsin päivän asu" tai "viiden minuutin asukuvat", mutta sitten luin kollegani Riikan postauksen, jonka kuvituskuvina olivat myös tämän edellämainitun viiden minuutin kuvaussession aikana napatut valokuvat. Riikka vastasi postauksessaan tällä hetkellä blogeissa pyörivään kolmen asian haasteeseen, jossa sananmukaisesti listataan kolmea asiaa eri saatteisiin liittyen. Näitä on ollut kiinnostava lukea, joten ajattelin myös itse tehdä tämän haasteen. Anteeksi Riikka tästä postausidean ryöstöstä, tarjoan kahvikupillisen joku kerta. :) 

Vastaukset luonnollisesti täysin intuitiolla ja tämän hetkisen fiiliksen mukaan. Odottelen parhaillaan kavereita kylään juusto&peli-iltaan ja olen laittanut ainakin miljoona kynttilää palamaan.3 asiaa, joista pidän

Pitkät aamiaiset, jolloin voi juoda kolme kuppia teetä eikä tarvitse katsoa kelloa. Elokuvissa käynti. Ruoanlaiton ohessa siemailtu punaviini.

3 asiaa, joista en pidä

Painavien asioiden kantaminen. Myöhässä oleminen tai se kun muut ovat myöhässä. Aurajuusto.

3 asiaa, joita tein viime viikonloppuna

Otetaan tämä viikonloppu, muistan paremmin. :D Eilen katsoin Nenäpäivä-lähetystä, tänään kannoin käyttämättä jääneen lipaston osat vintille ja järjestin elokuvani aakkosjärjestykseen. 

3 asiaa, jotka osaan

Osaan tulkita milloin ihmiset ovat surullisia tai stressaantuneita, vaikka he yrittävät peitellä sitä. Osaan ostaa hyviä joululahjoja. Osaan kirjoittaa järkevää tekstiä aiheesta, josta en tiedä paljoa (todisteena vitonen tentistä, jonka kirjasta olin lukenut johdannon ja sisällysluettelon). 

3 asiaa, joita en osaa

En osaa pitää vaatekaappia siistinä, viheltää enkä lasketella.3 asiaa, jotka haluaisin osata

Puhua sujuvaa saksaaa, käyttää Photoshopia ja tehdä hyvää ruokaa ilman reseptiä.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä

Varata hammaslääkäri, maksaa laskuja ja paketoida isänpäivälahja.

3 asiaa, joista stressaan

Stressinaiheeni liittyvät melkein pelkästään työasioihin, joita en nyt tässä ala sen enempää avaamaan. Työn ulkopuolella välillä stressaa se kun ei ehdi (=jaksa) urheilla tai jos ei ehdi nähdä ystäviä pitkään aikaan. Eli siis työasiat, urheilemattomuus ja se kun ei ehdi nähdä kavereita. 

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan

Tee, sauna sekä poikaystävä & läheiset. 

3 asiaa, joista puhun usein

Elokuvat (varsinkin Oscar-gaalaan liittyvä statistiikka), sosiaalinen media & sää (vitsit oon villi).
3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle

Flanellihousut, liian suuren villapaidan ja vastapainoksi värikkään hyvin istuvan mekon.

3 asiaa, joita en pue päälleni

Valkoiset housut, korkeat korkokengät & farkkushortsit. 

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia

Uusi puhelin, laadukas villakangastakki, Kiehl'sin Skin Rescuer.

3 asiaa, joista unelmoin

Omistusasunto, luminen jouluaatto ja matka Islantiin.

3 asiaa, joita pelkään

Vesivahinkoa, murtovarkaita, käärmeitä.

3 asiaa, joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa

Toivon että lumi pysyy jouluun asti. Toivon että urheilumotivaationi palautuu. Toivon että saamme parvekkeemme viihtyisään ja lämpöiseen talvikuosiin.Kuulen mielelläni jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy samoja juttuja! Mukavaa viikonloppua ja marraskuun jatkoa kaikille!


Terveisin,
Katja

2 kommenttia:

  1. Näitä postauksia on aina niin kiva lukea! Mulla on samanlainen lahja tulkita ihmisten fiiliksiä, aistin jo kaukaa jos joku painaa toisen mieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oli kiva kun tuli tää haaste vastaan, niin sai heti kivan postausidean. :) Ja tuo taito on kyllä ihan hyödyllinen, tietää sitten milloin pitää itse kuunnella ja antaa toiselle tilaa. :)

      Poista