lauantai 30. syyskuuta 2017

Uusi tukka ja uusia vaatteita


Vielä pari vuotta sitten ollessani vaatekaupassa töissä, saatoin ostaa uusia vaatteita viikoittain. Ostin sesonkihittejä, tuplakappaleita ja yhden idean ihmeitä. Vaatteet kulkivat komeroni kautta kierrätykseen liian nopealla vauhdilla. Tilanteeseen oli saatava muutos.

Nyt olen jo parin vuoden ajan valinnut hyvin tarkkaan mitä kaappiini ostan. Lisäksi olen karsinut sieltä pois vuosien takaisia harhaostoksia ja jo kulahtaneita keinokuitukappaleita. Olen ollut niinkin tarkka, että tajusin elokuun loppupuolella, että olin viimeksi ostanut vaatteita firman virkistysreissulta Berliinistä - maaliskuussa. Ostin sieltä muun muassa nämä kuvassa esiintyvät housut.

Kun pari luottopaitaa oli samaan aikaan pyykissä ja yhden viikon aikana oli kolme asiakastapaamista peräkkäisinä päivinä, tajusin että tarvitsen uusia vaatteita. Minut valtasi pitkästä aikaa shoppailufiilis ja suuntasin ylhäisessä yksinäisyydessäni kiertämään Turun keskustan kauppoja. Lopputuloksena roudasin kotiin kolme paitaa ja yhdet housut. Yksi paidoista oli tämä kuvissa näkyvä hulmuhihallinen pilkullinen paitapusero, joka on ollut todella ahkerassa käytössä.

Valehtelisin jos väittäisin, ettei uudet vaatteet ilahduttaisi. :)

PS. Uutta syystyylissä on myös 20 senttiä lyhyempi tukka, jonka kävin hetken mielijohteesta leikauttamassa toimiston alakerrassa olevassa kampaamossa. Oli siitä edellisestä kampaajareissustakin tainnut kulua yli vuoden päivät. Hups. 


Näistä asukuvista on kiittäminen kollegaani Riikkaa, jonka kanssa kävimme tällä viikolla työpäivän lomassa nappaamassa nämä kuvat aina yhtä ihanan Aurajoen rannalla. Pohdimme että tällaisia kuvaustaukoja voisi pitää useamminkin, varsinkin nyt kun iltojen pimetessä lounasaika on oikeastaan ainut aika päivästä, jolloin valo riittää asukuviin. Asukuvia luvassa siis todennäköisesti lisää myös jatkossa!

Käyhän katsomassa samalla kuvaussessiolla Riikasta otetut kuvat!

***

Terveisin,
Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti