torstai 26. lokakuuta 2017

Muina jääkarhuina


No näinhän sitä lunta satoi myös tänne eteläiseen Turkuunkin. Lumen näkeminen aamulla ikkunasta oli taas jotenkin niin kummallista ja uutta, ihan kuin viime talvesta olisi pitkäkin aika. 

Tästä innostuneena puin aamulla päälleni valkoisen jääkarhupoolon ja kuuntelin kävelymatkalla töihin joululauluja. 

Olimme myös sopineet ottavamme kollegani Riikan kanssa lounastauolla pitkästä aikaa asukuvia, joten luminen miljöö tuli kuin tilauksesta. Satuimme vielä löytämään Turun pääkirjaston sisäpihalta kohdan, jossa kaikki lumi ei ollut vielä muuttunut loskaksi. 

Nuo asukuvatilanteet ovat kyllä aina yhtä koomisia. En todellakaan ole luonteva kameran edessä, vaikka pidänkin asukuvista ja niiden ottamisesta. 

*miten nää kädet oikeen laitetaan*

*oota että toi ihminen menee tosta*

*onneks voi laittaa pipon kun tukka on vähän sekaisin*

*toi rautainen kehikkohan on täydellinen takkinaulakko kuvien ajaksi*

*kameran muistikortti on täynnä*

Tässä muutamia päivän kuvaussession aikana tulleita kommentteja. Onneksi on bloggaava kanssakollega jakamassa näitä hetkiä! Helpottaa myös näin talviaikaan asukuvien ottamista, kun voi lounaan yhteydessä (eli päivän ainoana valoisana hetkenä) käydä nappaamassa kuvia.
Päivän asussa yhdistyi pari pitkäaikaista suosikkijuttuani: boyfriend-farkut, pehmoinen materiaali sekä muhkeat huivit. Ja pipot, ei saa unohtaa pipoja.

Onhan talvipukeutumisessa puolensa.

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti